IEKC Lichtenvoorde | Ouderavonden 9 en 10 juni afgelast
17786
post-template-default,single,single-post,postid-17786,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ouderavonden 9 en 10 juni afgelast

Ouderavonden 9 en 10 juni afgelast

De geplande IEKC ouderavonden op 9 en 10 juni gaan niet door. Dat heeft de IEKC regiegroep vanwege de huidige omstandigheden besloten. Het was de bedoeling om op deze avonden informatie over het IEKC met de ouders te delen. Het ging daarbij vooral om praktische zaken zoals de vorderingen van de nieuwbouw, de school- en opvangtijden, het inhoudelijke programma, de voorgenomen groepsvorming, de nieuwe verkeerssituatie enz. Deze onderwerpen gaan we nu vooral via de website en de afzonderlijke organisaties communiceren. Op de website is al heel wat informatie te vinden, bijvoorbeeld onder de tabbladen Locatie en Bouw -> Praktische informatie en Veel gestelde vragen. Natuurlijk worden nieuwe ontwikkelingen ook op de pagina Nieuws op de website gepubliceerd.

We hopen dat we in het najaar van 2020 weer in wat grotere groepen bij elkaar kunnen komen, maar lopen daar nog niet op vooruit. Daarom worden voorlopig nog geen nieuwe ouderavonden gepland.