IEKC Lichtenvoorde | Over IEKC
15301
page-template-default,page,page-id-15301,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Over IEKC

Natuurlijk bent u er benieuwd naar hoe onderwijs, opvang en zorg binnen het IEKC er uit komen te zien. De verschillende teams en medewerkers hebben hier de afgelopen jaren hard aan gewerkt. Daarbij kunt u denken aan de contouren en de inhoud van het programma, schooltijden, wijze van werken, indeling van groepen, enzovoort.

Omdat we de inspraak van medezeggenschaps- en ondernemingsraden en het oudercomité van de kinderopvang heel belangrijk vinden, leggen we de plannen eerst aan hen voor. Dat is ook een wettelijke plicht. Zodra de plannen langs de inspraakorganen zijn gegaan, kunnen we meer informatie geven over de precieze invulling van het IEKC.

Waar wel meer over verteld kan worden, is de nieuwbouw. We hebben gemerkt dat mensen daar graag meer van willen weten of vragen over hebben. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina veel gestelde vragen.