Kinderopvang, basisonderwijs en zorg onder één dak!

Het Gele Park in Lichtenvoorde is een breed voorzieningencentrum waar elk kind tussen 0 en 13 jaar met vertrouwen, respect en plezier meedoet en erbij hoort. We bieden een open en geborgen omgeving waar de ontwikkelbehoefte van het kind centraal staat. Een plek waar we ieders talenten stimuleren en elkaars mogelijkheden uitdagen. Waar we door een goede samenwerking tussen verschillende disciplines en specialismen bieden wat echt nodig is, zodat we samen kunnen groeien.

Door op deze link te klikken krijgt u d.m.v. een video in anderhalve minuut een indruk van Het Gele Park.

Meer over Het Gele Park

Het Gele Park in beeld

DJI 0088

Over Het Gele Park

Een ontmoetingsplaats voor behoeften, talenten en specialismen. De naam Het Gele Park is een samenvoeging van de parkachtige omgeving rond onze locatie en het gele pad uit de kinderboeken over het Land van Oz. Dorothy vindt met behulp van  allerlei types met ieder hun eigen kwaliteiten, al rondtrekkend over die gele paden, de uitgang weer. Samen!

Meer over Het Gele Park

Samen laten we elk kind groeien

Bij Het Gele Park is jouw kind al welkom vanaf 6 weken. Wij zorgen ervoor dat het kind altijd de juiste ondersteuning krijgt zodat hij of zij een goed gevulde rugzak heeft om mee naar de middelbare school te gaan. Doordat we alles van kinderdagopvang tot (speciaal) basisonderwijs onder één dak hebben zorgen we voor een veilige stabiele omgeving. Heeft het kind extra hulp nodig in bijvoorbeeld de vorm van logopedie? Geen probleem! Wij werken intensief samen met een groot aantal dienstverleners en instanties zodat we het kind altijd de juiste hulp kunnen bieden.

Meer over onze aanpak

DJI 0082

Nauwe samenwerking

Het Gele Park biedt een breed educatief voorzien-ingencentrum voor alle kinderen tussen 0 en 13 jaar. Van kinderopvang, basisonderwijs, zorgdiensten en jeugdhulp onder één dak in één organisatie. Hierdoor is de juiste ondersteuning voor jouw kind altijd dichtbij.

Wij werken nauw samen met de volgende diensten:

  • Ondersteuningsloket
  • Ergotherapie
  • Fysiotherapie
  • Logopedie
  • Speltherapie
  • Ondersteuningsteam Oost Achterhoek
  • PMT